Intercedent – Feel Flex – Zaandam

JobID=9.0.07

Feel Flex zoekt een Senior intercedent(e)te HBO geplaatst op 18-03-2021

Voor onzevestigingen in Zaandam of Leidschendam zoeken wijeen

Seniorintercedent(e)

Functieomschrijving

Alssenior intercedent ben je de spil in het web in dedriehoeksverhouding opdrachtgever, flexwerker en Feel Flex. Jouwinspanningen zijn uiteindelijk bepalend voor de tevredenheid vanonze opdrachtgevers en flexwerkers en het resultaat van Feel Flex.Gedurende de gehele carrière van de flexwerker ben jij hetaanspreekpunt. Dit begint al bij de eerste kennismaking. Doormiddel van een uitgebreid intakegesprek breng je de kwaliteiten enwensen van de sollicitant in kaart. Daarbij ben je oprechtgeïnteresseerd in de sollicitant, en ben je in staat om kritischevragen te stellen. Is de flexwerker eenmaal aan de slag bij eenopdrachtgever, dan houdt je periodieke evaluaties en bepaal jesamen met de flexwerker welke opleidingen hij/zij eventueel wilgaan volgen. Op die manier geef je invulling aan decarrièreplanning van de flexwerker. Verder draag je zorg voorpunctuele en tijdige verloning en help je de flexwerker bij zijnadministratieve verplichtingen. Vanuit jouw kennis, verdiep je jein het kernproces van de klant. Wat vind de klant belangrijk? Hoevertaal je deze informatie naar je medewerker? Tot slot ben jeuitvoerend bezig met het invullen van vacatures, maken vanplanningen, administratieve taken en aanspreekpunt voor flexwerkersenklanten.

Jouwprofiel

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in deuitzendbranche.
 • Je beschikt over een netwerkin de regio van Noord/Zuid Holland.
 • Je hebtervaring binnen de industriële sector. Binnen Feel Flex werken wevanuit verschillende teams die allen een branche vertegenwoordigen(Techniek, Bouw, transport en regulier). Voor deze vacature zijn weopzoek naar een senior intercedent voor Team ‘regulier’. Dit teamricht zich voornamelijk op overhead-, magazijn- en productiefuncties.

Persoonlijkheidskenmerken

 • Je schrikt niet terug voor acquisitie en bent een geborennetwerker.
 • Je kunt je gemakkelijk aanpassenaan verschillende gesprekpartners en –niveaus.
 • Je gaat resultaatgericht te werk en bent geïnteresseerdin wat jouw klanten en uitzendkrachten beweegt.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Jebezit een flinke portie doorzettingsvermogen enovertuigingskracht.
 • Je kunt goed prioriteitenstellen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goedin woord en geschrift.
 • Je bent woonachtig inde omgeving Zaandam of Leidschendam en in het bezit van eenrijbewijs.

BedrijfsprofielFeelFlex

FeelFlex is een uitzendbureau dat bestaat uit een drietal vestigingenverspreid over Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Debelangrijkste kernwaarden van Feel Flex zijn loyaliteit enbetrokkenheid. In tegenstelling tot anderen willen wij graag wetenwie de flexwerker is en wat de competenties zijn, om op deze maniertot de beste match tekomen.

Wijbieden je:
Eenintensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Eendienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris metaanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegenpensioenregeling.

Herken jij jezelf inbovenstaande vacature? Dan kan je direct solliciteren. Wanneer jemeer informatie wil over de inhoud van de functie kun je contactopnemen met Sjoukje van den Brand via telefoonnummer06-21394150. 

Interesse in de functie van Seniorintercedent(e) bij Feel Flex regio ?

Reageer numet je CV en motivatie via de “solliciteer”button.

Acquisitie naar aanleiding van dezevacature wordt niet op prijsgesteld.

Lees hier meer