Receptionist – Page Personnel – Zaandam

JobID = 42i0.07

Voor onze klant zijn wij op zoek naar eenenthousiaste receptionist/telefonist voor minstens een jaar metoptie tot verlenging. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een grooten toonaangevend Nederlands bedrijf in infrastructureleverbindingen. Omschrijving Telefonisch klanten en opdrachtgever tewoord staan in het Nederlands en Engels; Uitzoeken wat de status isvan lopende aanvragen voor nieuwe aansluitingen in de systemen; Bijcollega’s statussen ophalen van projecten; Eventuele escalaties bijuitvoerder uitzetten; Goed om kunnen gaan met lastige klanten; Ligtadministratief werk, zoals het maken van onderaannemer bonnen.Profiel van kandidaat Opleidingsniveau en -richting en/ofaanverwante cursussen: MBO niv 4, richting Administratie Minimalejaren werkervaring in het vakgebied: 1 tot 3 jaar Kennis vansystemen en/of software: Microsoft Office, IFS planningsysteemMaximale woon-werk afstand: 50 km, 1 uur reisafstand Taal:Nederlands Aanbod Leuke baan waarin je veel moet samenwerken metleuke collega’s Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden Veelverantwoordelijkheid

Lees meer…